Bereken je schilderwerk en vraag een schilder aan

Door onze jarenlange ervaring in schilderwerken hebben we een unieke formule kunnen ontwikkelen, waarmee wij een goede prijsindicatie kunnen geven op basis van ingegeven informatie door jou.

Vraag nu een schilder aan

Hoe specifieker de omschrijving van de klus, des te betrouwbaarder de offerte zal zijn. Het invullen van het offerteformulier kost je slechts enkele minuten. In 5 stappen vraag je bij ons een schilder aan:

  • Geef aan waar je wil laten schilder
  • Geef aan wat je wil laten schilderen
  • Beantwoord enkele vragen over het schilderwerk
  • Ontdek de prijsindicatie voor je project
  • Vraag direct een schilder aan

Een schilder aan huis

Wanneer je alle details van je schilderwerk volledig heb ingegeven kan je direct een schilder aanvragen. Op dat moment vragen we om je telefoonnumer zodat de schilder contact met je kan opnemen om een afspraak vast te leggen. De schilder kan langskomen op een door jou gewenst tijdstip om het ingegeven schilderwerk met jou te overlopen.

Definitieve offerte

Na het schildersbezoek ontvang je de definitieve offerte per e-mail en in je eigen portal. Hierin staat alles tot in detail uitgelegd. Zo weet je precies hoe je schilderwerken uitgevoerd zullen worden. Door deze uitgebreide offerte kom je niet voor verrassingen te staan. Je kan deze offerte met één druk op de knop accepteren.

Een perfecte uitvoering met Sikkens

Sikkens maakt de beste producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verfonderneming levert Sikkens essentiële bescherming en de mooiste kleuren aan consumenten. Sikkens is pionier in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken.

Als de schilderwerken zijn afgerond lopen we samen het resultaat na. Tijdens deze gezamenlijke controle nemen we door of alles is uitgevoerd volgens de offerte. Pas als jij akkoord geeft wordt het schilderwerk aan je opgeleverd en volgt een extra onafhankelijke controle.

Check, check, dubbel check..

Ons doel is om jou jarenlang te laten genieten van het schilderwerk. Bij ons ontvang je een kwaliteitsgarantie door een extra controle van de uitgevoerde schilderwerken. Een onafhankelijk inspecteur controleert of het schilderwerk zowel cosmetisch als technisch perfect is uitgevoerd. Zo niet dan komen wij terug om het schilderwerk te herstellen. Bij akkoord van jou en de inspecteur ontvang je van ons een garantiecertificaat die jarenlang geldig is tot wel 6 jaar.

Gerealiseerde projecten