Schilderwerken zonder zorgen

Schilderwerken plannen is altijd een gedoe. Hoe vind je een kwaliteitsvolle schilder aan de juiste prijs? AkzoNobel, o.a. bekend van de merken Levis en Sikkens, maakt het simpel om de beste schilders te vinden via ZRVCS.be.

Social Media Marketing

ZRVCS brengt nieuwe technologieën en vakmanschap bijeen in het schildersbedrijf van de toekomst. Onze missie is om kwaliteitsvolle schilderwerken te garanderen voor de juiste prijs. 

Ons verhaal

ZRVCS is opgericht met de gedachte 'het kan anders, het moet beter'. Enige jaren geleden was het onmogelijk om zelf een offerte te maken voor je schilderwerk. Je moest verschillende schilders benaderen en met een beetje geluk kwam er één langs om een offerte te maken. Had je eindelijk een offerte dan was het onmogelijk de kwaliteit hiervan in te schatten. De offertes waren onvergelijkbaar, maar varieerden sterk in prijs zonder aantoonbare verschillen in kwaliteit van materiaal of werkwijze.

In 2014 is ZRVCS gestart met het ontwikkelen van een applicatie om schilderwerk offertes mee aan te vragen, omdat het vinden van een goede schilder voor een goede prijs een lastige opgave bleek te zijn. Onder andere door onze samenwerking met AkzoNobel hebben we het schildersbedrijf van de toekomst weten op te starten. Hierdoor kunnen onze klanten online zelf een offerte opstellen, ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit verf op je muur en ontvang je altijd de beste services.

897368

Meter geschilderd

+100

Tevreden klanten

32

Aangesloten schilders

Ons team

Wij zijn een groep gedreven professionals en vakmensen die met passie het beste schilderwerk voor onze klanten willen realiseren. Onze kwaliteit vind je niet alleen terug in het schilderwerk, maar ook in onze mensen en de service. Wij staan altijd voor je klaar om jou de beste kwaliteit voor de juiste prijs te bieden!

Onze belofte

We bieden transparantie, gemak, kwaliteit én een goede service zowel voor onze klanten als voor onze schilders.

Sterker met onze partners

Kwaliteit en goede service aan onze klanten bieden staat bij ons voorop, daarom werken wij met partners die onze visie delen. Voor de verf en verfmaterialen maken wij uitsluitend gebruik van de professionele verfproducten van Sikkens. Een internationaal hoogstaand merk, die je verzekerd van een duurzaam, straf en glansrijk resultaat.