Schilderwerken – Bernard Claessens

" Je weet waar je aan toe bent dankzij heldere afspraken. controle van de werkzaamheden en het vertrouwen in de schilders, zelfs als je weg bent. "

Slaapkamer-Bernard-Claessens
De lege slaapkamer van Bernard Claessens.
Verfpot-Bernard-Claessens
De Sikkens producten voor dit project.

Uitdaging

" Verschillende kamers in ons huis waren toe aan frisse kleur. Door online onze schilderwerken in te vullen wisten we precies waar we aan toe waren. Hierdoor heb je gelijk een goede indicatie van de prijs. Door eenvoudig de schilder te laten langskomen en de werken samen te overlopen kan je gelijk goede afspraken maken. Al deze afspraken werden goed en duidelijk vastgelegd in de offerte. "

Schilderwerk

" Wat ons opviel is de professionaliteit van de schilder. Wij hadden zelf de kamers al leeggehaald waardoor de schilder gelijk kon beginnen. Voor elke stap in het schilder proces nam hij uitgebreid de tijd, van plamuren tot en met de afwerking. Alles werd grondig en goed uitgevoerd. Hierdoor genieten we nu nog steeds van een schitterend resultaat. "

Resultaat

" Wij hadden waarschijnlijk niet het moeilijkste project voor de schilder doordat we de kamers weer stralend wit wouden hebben. Toch zijn we enorm tevreden met het resultaat omdat ZRVCS ons heeft weten te ontzorgen van begin tot en met het einde van de klus. Pas nadat de onafhankelijke expert de schilderwerken was komen controleren hebben zij de werken opgeleverd. Kortom, voor ons is ZRVCS zeker aanrader! "

Overige projecten

Ontvang het laatste nieuws