Schilderwerken – Jan Van Gessel

" Een ongeëvenaarde schilderservaring met een onovertroffen eindresultaat. Zervices neemt alle zorgen uit handen en begeleid je van begin tot en met het eind. "

Tijdens de schilderwerken waren de bewoners niet thuis

Eenvoudig online

Het is online enorm eenvoudig je schilderklus zelf in te geven. Hierdoor weet je gelijk waar je aan toe bent. Na het ingeven van onze schilderwerken werden we snel gebeld om een afspraak in te plannen zodat de schilder kon langskomen. Precies zoals ze beschreven hebben. We konden de afspraak op een door ons gewenst inplannen, zelfs in de avond.

Schilderwerken

Na het valideren van het ingegeven schilderwerk hebben we gelijk met de schilder een afspraak gemaakt om de opdracht te laten uitvoeren.

Professioneel

De schilderwerken werden uitgevoerd zoals omschreven. Aangezien we zelf met verlof waren hadden we de sleutel overhandigd aan de schilder. Toen we thuis kwamen was alles in orde en kwam er zelfs een onafhankelijke schilder langs om de werken te controleren. Dit gaf ons een enorm goed gevoel omdat we zo zeker weten dat we lange tijd kunnen genieten van onze nieuwe living.

Overige projecten

Ontvang het laatste nieuws